A Karib-tenger kalózai - Ismeretlen vizeken

Nem elérhető DVD-n és Blu-Ray-en

3D - IMAX

Keresd Jack-kel az ifjúság forrását!

A Karib-tenger kalózai - Ismeretlen vizeken című filmről

Keresd Jack-kel együtt a mesés ifjúság forrását. Legyél részese a csodás kalandnak, melyben új tájakat jár be és szirénekkel, élőhalottakkal és olyan ellenségekkel száll szembe, mint például a hírhedt Feketeszakáll.

A Disney „A Karib-tenger kalózai - Ismeretlen vizeken” (producer: Jerry Bruckheimer, rendező: Rob Marshall) ugyanazt a szórakozást, kalandot és humort nyújtja, ami a rendkívül sikeres „A Karib-tenger kalózai” sorozatban már megismerhettünk - ezúttal Disney Digitális 3D™-ben. A jól ismert Jack Sparrow kapitány szerepében pedig visszatér Johnny Depp, hogy egy akciódús, az igazságról, árulásról, fiatalságról és elmúlásról szóló történetben remekeljen ismét.

Amikor Jack összefut egy volt barátnőjével, Angelicával (Penélope Cruz), nem tudja, hogy szerelemről van-e szó, vagy a nő egy kegyetlen színész, aki csupán fel akarja őt használni, hogy megtalálja az ifjúság forrását. A nő arra kényszeríti, hogy szálljon Feketeszakáll (Ian McShane) Queen Anne's Revenge nevű hajójának fedélzetére, és Jack váratlanul olyan kalandok között találja magát, amelyben nem tudja, kitől féljen jobban: Feketeszakálltól vagy a régi szerelmétől.

„A Karib-tenger kalózai - Ismeretlen vizeken” nemzetközi szereposztása olyan veterán „kalózokat” foglal magában, mint Geoffrey Rush a bosszúszomjas Hector Barbossa kapitány szerepében, és Kevin R. McNally mint Jack kapitány régi barátja Joshamee Gibbs, illetve Sam Claflin mint egy rettenthetetlen misszionárius és Astrid Berges-Frisbey titokzatos szirén szerepében.

Szórakozás és játékok

Szórakozás és játékok

Mehet

Galéria

Galéria

Mehet

Hirdetés